RECEPTES

Torró de xocolata

Dia 24 de 24 ideas para Navidad i acabem amb un clàssic, torró de xocolata! Perquè a qui no li agrada el torró de xocolata?

He tret la recepta de Pequerecetas i em va encantar la idea de fabricar el nostre propi motlle retallant un cartró de llet per la meitat. És una molt bona idea per ensenyar als nens a aprofitar i reciclar materials per convertir-los en coses totalment diferents. El Marc m’ho anava preguntat tot, i perquè fas això? i ara que fas? Fins que li vaig dir fes a trossets aquesta xocolata, i se’m va quedar mirant i em va dir, vale, però aquest me’l menjo? (ensenyant-me una porció) I així va anar fent, algun trosset va anar a parar a la boca, normal!

Un cop la xocolata esta desfeta afegim els cereals i remenem, ho aboquem als motlles i ho posem a la nevera fins que la xocolata s’endureixi. Jo n’he fet tres, un per la nit de Nadal, un altre per Nadal i l’altre per Sant Esteve. Però dividit en dos quedarà més gruixut.

Després ho desemmotllem i ho emboliquem, i ja tenim el torró fet. Molt fàcil de fer i al Marc li va encantar fer torró de xocolata!

2 Comments

 • Reply
  arantza
  24 de desembre de 2014 at 11:21

  Muy buena idea!! Y tiene una pinta estupendisima. Que aprofiti!!

  • Reply
   Laia
   25 de desembre de 2014 at 19:00

   Gracias! Es muy fácil de hacer así que animaros a hacerlo!

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.