LABORS

Disfressa de Mario i Luigi

Aquest any ens ha costat posar-nos d’acord però al final hi ha hagut acord i ha sigut Mario i Luigi. Com que a mi no m’emocionava gaire, vaig decidir comprar coses, però no una disfressa de “pijama”, que és el que a mi no m’agrada.

Així que per començar vaig començar a buscar petos texans i la meva sorpresa va ser força gran quan no en trobava. Al final els vaig trobar a la web de Kiabi, com a producte únicament on-line, i de nena. Com veieu, de talla em vaig quedar una mica curta. Però vaja, Mario i Luigi van apretats també.

La resta va ser més fàcil, vaig comprar 4 botons súper grans de color groc per donar un toc més de disfressa, a la merceria La Moda.

Després vaig comprar les samarretes de coll alt clàssiques de la marca MOBO i uns guants blancs de polièster de la marca Cóndor a la Casa Bella.

El que ara em sap més greu és no haver fet els barrets, però vaja, aquests els vaig compar per Internet a Vegaoo i estan prou bé.

Podeu imaginar que els hi vaig dir unes quantes vegades que quedarien infinitament millor al revés, és a dir, el Marc de Luigi i l’Èric de Mario però no hi va haver manera de convèncer al Marc, ell volia ser Mario.

El resultat són uns nens contentíssims i molts d’altres dient: “Mira Mario i Luigi!” 😀

No Comments

    Leave a Reply

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.