LABORS

Disfressa de Yoda

Estic emocionada perquè avui porto doble post! Carnestoltes aquest any m’ha portat una mica més de feina, jo encantada eh! Així que publico la disfressa de Chewbacca del Marc, i la disfressa de mestre Yoda de l’Èric. 

Per fer el barret amb les orelles de Yoda vaig fer la base dels barrets de Repeat Crafter Me, com el que vaig fer de gosset pel Marc.

Vaig triar la llana Woolly de DMC, una llana molt suau i calenteta, ideal per teixir coses per nens.

PER FER LES ORELLES:

Treballem en espiral i fent punts alts.
1v.: anell màgic de 5 punts
2v.: augment en tots els punts (10 punts)
3v.: 1 punt alt en tots els punts (10 punts)
4v.: *1 augment, 4 punts alts* (12 punts)
5v.: *1 augment, 1 punt alt* (18 punts)
6v.: *1 augment, 8 punts alts* (20 punts)
7v.: *1 augment, 4 punts alts* (24 punts)
8v.: *1 augment, 3 punts alts* (30 punts)
9v.: *1 augment, 5 punts alts* (35 punts)
10v.: *1 augment, 6 punts alts* (40 punts)
11v.: 1 punt alt en tots els punts (40 punts)
12v.: 1 punt alt en tots els punts (40 punts)

*Instruccions entre* = repetir tota la volta.


Una vegada tingueu les dues orelles fetes cosiu-les al barret doblegant una mica a dalt i a baix per fer la forma.
Per fer els cordills vaig fer servir el tricotin.

Per fer el mantell vaig comprar una roba d’antelina que a més de tenir molta caiguda és genial perquè no es desfila. No vaig fer ni una bora. Vaig doblegar la roba per la meitat i prenent mides a l’Èric i ajudant-me de roba seva vaig fer la forma de la foto. Vaig tallar el coll i vaig tallar tot el davant perquè li quedés obert.

Ho passem per la màquina de cosir.

Per fer la caputxa em vaig ajudar d’una dessuadora seva i la vaig cosir al mantell. Vaig acabar de tallar l’obertura del davant perquè quedés més polit.

Per acabar la disfressa vaig comprar un pantaló de xandall marró (que em va costar de trobar!) I vaig tallar una samarreta meva marró, perquè no hi va haver manera de trobar ni un jersei, ni un forro polar, ni res semblant de color marró. Amb la roba que em va sobrar de tallar la samarreta, vaig fer-li una mica de cinturó.

Com que el mantell és així obert i no volia lligar-li li vaig cosir un parell de velcros a la samarreta i al mantell perquè se li aguantés.

Així de guapos estaven els dos junts.

2 Comments

 • Reply
  Alhana
  9 de febrer de 2016 at 14:02

  Aquest és el mestre Yoda més guapo que he vist!

 • Reply
  Mabel (aventuresidesventuresdels30)
  9 de febrer de 2016 at 20:53

  Caram quines mans que tens! m'encanten aquesta parella de STAR WARS quina passada… fan molta patxoca. Una abraçada

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.