LABORS

Disfressa de Chewbacca

Dos posts en un dia? Sí! Tinc dos fills i he fet dues disfresses, així que es mereixen una entrada al blog cada un. Tercer any fent disfresses i m’ha tornat a tocar fer-ne una de peluda! Us recordeu del Monstre de les Galetes de l’any passat? O del Lleó de fa dos anys? Doncs aquest any amb la febre col·lectiva d’Star Wars, el Marc ha volgut disfressar-se de Chewbacca, i a l’Èric li ha tocat de Yoda.
Així que una mica la idea és la mateixa que els altres anys, fer una disfressa sencera. Vaig anar a comprar la roba a La Baixada de Sabadell. Fixant-nos sempre en la direcció del pèl, dobleguem la roba per la meitat i dibuixem el perfil amb un guix. Prenem mides, també ens podem ajudar d’alguna peça de roba del nen com una dessuadora i uns pantalons. En aquest cas la forma de Chewbacca és una mica entallat de cos i ample de mànigues i cames. Tallem la roba deixant un parell de centímetres al voltant de la marca del guix.

Abans de cosir, jo sempre embasto amb fil. Ja, ja sé que ara no es porta, però per mi és el més còmode per poder provar i si cal arreglar. Un cop provat ja podem passar per la màquina de cosir.
Per fer la caputxa vaig agafar una dessuadora de mostra i doblegant-la per la meitat vaig dibuixar el perfil en un tros sobrant de tela.

 Després la vaig cosir a mà a la resta de la disfressa. Vaig fer un tall al davant i vaig cosir un velcro per poder posar la disfressa i així quedés tancada.

Per últim la meva mare em va ajudar a fer la bossa amb els cartutxos. La vam fer amb roba que em va sobrar de fer el mantell de la disfressa de Yoda. Després vam folrar una cinta d’una bossa vella perquè tingués més cos. Per fer els cartutxos vam folrar porexpan amb paper platejat. Després vam encolar una beta marró al llarg de tota la corretja.
I ja està! Disfressa enllestida, nen encantat i mare que se li cau la bava.
A l’enllaç següent… la disfressa de l’Èric de mestre Yoda.

2 Comments

 • Reply
  Alhana
  9 de febrer de 2016 at 13:59

  Fas unes disfresses genials! I encara semblen que no tenen treball de cosir tal i com ho expliques. Un Chewbacca de 10!

 • Reply
  Cristina
  9 de febrer de 2016 at 23:25

  Òstres les trobo genials aquestes disfresses!!!! M'encanten! Que originals!

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.