General

Tres anys d’embolica la troca

Aquest any vaig un parell de dies tard, però aquí estic amb el meu sorteig anual! I és que el diumenge va fer 3 anys que vaig començar amb el blog. Tres anys només!! Em sembla com si ho hagués fet sempre! I no és perquè ho faci perfecte, ni molt menys, però de veritat que tinc la sensació de que fa més temps…
Bé, vaig al tema 🙂 Aquest any he pensat en sortejar un e-book de Demodé books. Ja sabreu que la Pau i l’Ari, son amigues i em fa molta il·lusió que hagin aconseguit fer el que volen. Així que sinó coneixeu Demodé aneu a xafardejar, us enganxarà, segur.

El seu primer e-book és de llums d’origami i la seva autora és Cartoncita. Ara teniu la oportunitat de descarregar-vos-el gratuïtament si sou l’afortunat del sorteig. 

Com sempre, us demano que si voleu, em seguiu a facebook, instagram, twitter o pinterest.
Teniu temps fins el dijous 28 de gener, el divendres 29 faré el sorteig.

Sort a tots!

2 Comments

 • Reply
  Mabel (aventuresidesventuresdels30)
  19 de gener de 2016 at 22:08

  Moltes felicitats! tres anyets de bloc enhorabona i que millor que un sorteig per celebrar-ho! bona idea esperem que en facis molts més! una abraçada

 • Reply
  sonietaSun
  20 de gener de 2016 at 9:01

  enhorabona wapisima!!!
  sembla que sigui més, és veritat, com si hi haguessis estat sempre ^_^

  petó

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.