MANUALITATS

Marcs de Chalk Paint

Dia 20 de 24 ideas para Navidad i avui toca embrutar-se les mans una mica. Pintarem uns marcs de fotografies per donar-los una segona vida, convertir-los en una pissarra ben bonica. Fa molt temps que tenia ganes de provar a pintar amb pintura Chalk Paint, i vaig pensar que aquesta idea era molt adaptable al Nadal. 

Primer necessitem uns marcs de fotografies als que donar aquest nou aspecte. També un parell de colors de pintura Chalk Paint (que és aquesta pintura que està tant de moda), jo he triat les de la marca Titanlux. S’aplica fàcilment en qualsevol superfície i té un aspecte final satinat.

No hi ha cap secret, pinteu directament sobre les superfícies, així sense por. S’asseca molt, molt ràpid, amb mitja horeta ja ho teníem tot sec i el Marc ja ha pogut escriure i dibuixar sobre les seves noves pissarres.
No creieu que pot ser una bona idea de decoració? 
Fins i tot per anar fent un compte enrere a mode de calendari d’advent. 
O perquè no, per fer un regal?
Com sempre animeu-vos a provar les nostres idees i compartiu-les amb nosaltres amb el hashtag #24ideasnavidad.

2 Comments

 • Reply
  MyLittleDolçCorner
  21 de desembre de 2015 at 7:32

  Ah! doncs perfecte, no sabia que aquesta marca en tenia.

  També ho trobo un regal perfecte per l'amic invisible.

  Una Salutació

 • Reply
  P
  21 de desembre de 2015 at 21:33

  SI que ens animarem a fer-los! Moltes gràcies, són molt macos!

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.