LLOCS

Granja Aventura Park

Aquest cap de setmana hem anat a la Granja Aventura Park a Viladecavalls, a uns 30 Km. de Barcelona. Feia molt temps que hi volia anar, des de que ho vaig veure a Mamma Proof. Així que vaig convèncer a les mamis cuquis per fer una sortida amb totes les famílies: 8 adults (1 embarassada), 4 nens de 3 anys i mig i 3 bebès!!

Primer dir-vos que obren a les 11, però a les 11 ja hi havia força cotxes, si us voleu estalviar una caminadeta, arribeu abans. L’entrada val 9,90€, menors de 2 anys gratuït. El lloc és força gran, de fet no ho vam veure tot.

La primera zona a la que vam anar van ser els circuits d’aventura i als nens els va encantar. Hi ha dos nivells, el blau de 1 a 4 anys i el vermell de 4 a 12 anys. Per acabar els circuits, una tirolina! No volien parar de fer els circuits, acabaven i tornaven a començar.

Aquest és el circuit blau.

I aquest el vermell, tot recobert de xarxa, molt segur.

La zona de la granja esta molt, molt ben cuidada, i els animals tenen molt d’espai. Son animals adoptats i recuperats d’altres granges on ja no els volien o els anaven a sacrificar. 

Vam veure uns porquets de 4 dies!

Al mig de la granja, hi ha el toca-toca, un espai on hi ha diferents animals que els nens poden tocar. Aquí hi ha una zona de relax, on els animals, descansen dels nens.

A més de veure i tocar els animals de la granja, els nens també van fer l’activitat “Sabies que?” on una monitora els va explicar i ensenyar curiositats de la granja. Després van poder donar de menjar als animals.

Hi ha diferents zones de pícnic per poder descansar i dinar. Al bar fan entrepans, però també podeu portar-vos el dinar i comprar les begudes allà.

També vam assistir a l’exhibició d’animals exòtics on ens van explicar, ensenyar i deixar tocar animals aràcnids, llangardaixos i serps.

Evidentment els nens s’ho van passar d’allò més bé, i encara ens va faltar veure l’hort i les lianes. Així que segur que tornem.

2 Comments

  • Reply
    Granja d'Aventura Park
    2 de juny de 2015 at 10:21

    Hola!!! Moltes gràcies per el post! Ens han encantat les fotos i saber que us ha agradat el parc. Fins aviat.

    Els grangers i grangeres de Granja d'Aventura Park

    • Reply
      Laia
      2 de juny de 2015 at 12:54

      Gràcies pel comentari 😀 Segur, segur que ens veiem aviat!!

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.