LABORS

Disfressa de Monstre de les Galetes i de Galeta

Carnestoltes una altra vegada! I com ja vaig fer l’any passat, amb la disfressa de lleó, li he fet la disfressa al Marc. I aquest any ha volgut anar de Monstre de les Galetes o Triky.

Des que he començat a treballar vaig més justa de temps, així que primer de tot vaig enviar a una iaia a comprar la roba blava peluda. Després vaig doblegar la roba per la meitat, i mirant que la direcció del pèl anés cap a avall, vaig estirar al Marc a sobre i li vaig resseguir la silueta amb un guix. Segur que ho vau veure a l’instagram ;P Ja us aviso que tot el procés és una mica a ull.
En embastar vaig veure que em quedava molt just, així que vaig tornar a resseguir tota la silueta dos dits més gran. En aquest punt ja estava amb la meva mare, que igual que l’any passat em va ajudar en l’esprint final. Així que vam començar a cosir cada una per un costat. Quan li vam provar vam veure que li anava molt gran del coll, i a me mare se li va acudir de cosir una veta a tot el perímetre per poder passar-hi un cordill i estrènyer-li. Perfecte!
Quan vaig tallar la roba a la part del darrere vaig tallar un oval per poder fer la caputxa. Vaig fer una mica de pinça als laterals i vaig doblegar la roba per poder passar un altre cordill i ajustar-li al coll.
Per últim els ulls, la gràcia de la disfressa! Els vaig fer amb dues boles de porexpan enganxats amb velcro de doble cara, una cosida a la disfressa i i l’altre enganxada a les boles. Un cop posades vaig retallar dues rodones de feltre negre i les vaig enganxar de manera desigual, com el Monstre de Galetes.
I ja està!! Ja veieu que tot és molt a ull, però li quedava simplement perfecte.
I per l’Èric la idea era fer la seva disfressa de galeta, però com que la meva mare va veure que no em donaria temps la va fer ella. Va fer dues rodones de feltre marró clar i les va unir deixant un espai per posar-hi buata i les va acabar de tancar. Va retallar unes formes irregulars amb feltre marró fosc i les va enganxar fent la xocolata. En va fer un altre d’igual i va cosir unes vetes per lligar al costat i a les espatlles.
I així de monos i contents estaven els dos!

15 Comments

 • Reply
  Paula
  18 de febrer de 2015 at 8:27

  Guapíssims. Em xifla la disfressa, nena, t'ho has currat mogollon! Un petonàs per tots quatre!

  • Reply
   Laia
   2 de març de 2015 at 20:46

   Moltes gràcies! De què es van disfressar els teus pompons?

 • Reply
  mami57
  18 de febrer de 2015 at 11:25

  Estava genial, i va disfruta moltisim!!

  • Reply
   Laia
   2 de març de 2015 at 20:49

   Siiiii! Gràcies pel cop de mà final!

 • Reply
  Mabel
  18 de febrer de 2015 at 13:47

  QUines difresses més boniques i a més a més a conjunt. Jo també en tinc una de disfressa de monstre de les galetes amb tela peluda i si fa fred és el millor que hi ha!
  http://aventuresidesventuresdels30.blogspot.com.es/

  • Reply
   Laia
   2 de març de 2015 at 21:00

   Quina casualitat! Jo no n'havia vist mai fins ara ;P

 • Reply
  Ariadna Martinez
  18 de febrer de 2015 at 17:03

  Olé! quina xulada de disfressa i quin parell de guapus! T'ha quedat genial… Un petonas familia

  • Reply
   Laia
   2 de març de 2015 at 21:17

   Gràcieeees! Al final hi va haver abelleta?

  • Reply
   Ariadna Martinez
   11 d'abril de 2015 at 20:12

   No tia! una mamona..jajajajaja;P

 • Reply
  glaramknits
  18 de febrer de 2015 at 18:03

  Molt xulo el monstre i aquesta galeta… er menjar-se-la!

  • Reply
   Laia
   2 de març de 2015 at 21:17

   Gràcies!! Siii, va tenir unes quanes mossegadetes!!

 • Reply
  sonietaSun
  18 de febrer de 2015 at 18:47

  monissisisisisms tots 2!!!

  • Reply
   Laia
   2 de març de 2015 at 21:18

   Gràcies!!

 • Reply
  Ganxetades
  1 de març de 2015 at 16:07

  Súper senzill i van quedar moníssims!!

  • Reply
   Laia
   2 de març de 2015 at 21:33

   Siii, gràcies!

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.