MANUALITATS

Reto 2 Tovallons de Nadal

Els dies volen i ja tenim aquí el segon dels reptes de 24 ideas para Navidad. En aquest cas us proposàvem de personalitzar tovallons, per donar un toc especial a la taula de Nadal. Gens fàcil aquest repte, eh? Al final em vaig decidir pel tint, i crec que el resultat és força bo. Han quedat unes formes que em recorden a flocs de neu, i el color vermell no podria ser més nadalenc.
Haig de dir-vos que quan era (més) jove amb la Laia, una amiga d’aquelles que no veig massa però que sé que esta allà, muntàvem paradeta i fèiem samarretes i polseres. M’encantava tenyir, al principi m’ajudava me mare, que en sap molt, i després fins i tot n’havíem fet de diferents colors. Amb aquest projecte ho he reviscut, i tinc ganes de tenyir-ho tot!
Si us animeu a fer-los, necessiteu: tovallons (fixeu-vos en la composició), tint, sal, cordill o gomes, palangana gran.
Amb gomes és més fàcil, però no en tenia, així que lligant cordills també funciona. I aquí és on heu de ser més creatius i pensar sempre en el que quedarà blanc i de color. Jo he fet els quatre models diferents, per donar idees.

Ara heu de seguir les instruccions del tint, cada fabricant té les seves instruccions.

I un cop passat el temps ve el més divertit, treure els cordills i veure què ha quedat! Us animeu a fer-ne?
I ara les altres propostes del repte:

No Comments

    Leave a Reply

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.