LABORS

Floc de ganxet

Avui, el quart dia de 24 ideas para Navidad, em toca a mi. M’encanta aquest projecte i us confesso que estic nerviosa i tot. Així que, som-hi! 
Us proposo de fer uns flocs de neu XL de ganxet. Jo he fet servir el fil de cotó NaturaXL de DMC doble, i un ganxet de 10 mm. Queden molt agradables a la vista i al tacte, però també els podeu fer amb trapillo i potser guanyeu rigidesa.

He tret el patró d’aquí, on podeu trobar també altres gràfics. Són molt fàcils i divertits de seguir però per si a algú se li resisteixen els esquemes, us ho explico:
Volta 1: 6 cadenetes unides.
Volta 2: 3 cad., [1 cad., 1 punt alt] Repetim 11 vegades més. Unim a la tercera cad.
Volta 3: 1 cad., [1punt baix a l’espai de la primera cad. de la volta anterior, 6 cad., 1punt baix a l’espai de la següent cad. de la volta anterior, 5 cad] Repetim 4 vegades més. 1punt baix a l’espai de la següent cad. de la volta anterior, 6 cad., 1punt baix a l’espai de la següent cad. de la volta anterior, 2 cad., 1 punt alt al primer punt baix.
Volta 4: Un punt baix a dintre d’aquest últim espai, [2 cad., (dintre l’espai de les 6 cad. de la volta anterior): 2 punts alts , 4 cad. i les unim, 1 punt alt doble, 7 cad. i les unim, 1 punt alt doble, 4 cad. i les unim, 2 punts alts, 2 cad., 1 punt baix dintre l’espai de les 5 cad. de la volta anterior] Repetim 5 vegades més. Unim al primer punt baix.

Per acabar de donar més consistència els podem planxar i amb un toc de midó quedaran perfectes.

Els podeu utilitzar per decorar alguna paret o la porta de l’entrada, o per la taula, o per les finestres. Espero que us animeu a fer-los!

4 Comments

 • Reply
  Paula
  4 de desembre de 2014 at 8:38

  Súper bonic 🙂

  • Reply
   Laia
   5 de desembre de 2014 at 8:55

   Gràcies guapa!

 • Reply
  sonietaSun
  8 de desembre de 2014 at 12:36

  com molen tan grossos!!!! jo tinc tendència a perleritzar-los, de fet ho perleralitzo gairebé tot ^_^

  • Reply
   Laia
   9 de desembre de 2014 at 11:20

   Siii, són guais tan grans! Que és perleritzar? Alguna cosa perquè quedi més rígid?

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.