General

My little book box *

Per si no ho heu vist tinc un banner al blog, no és que ara em vulgui fer d’or amb això de la publicitat, ni molt menys, però m’ha arribat aquesta oportunitat des de Madresfera i crec que a ningú li amarga un dolç, oi?

A més a més és una cosa sincera, no recomanaria mai res sinó m’agradés de veritat,  per mi no tindria sentit. El producte es diu My little book box, i es tracta d’una caixa plena de recursos per passar una bona estona divertida i educativa amb els nostres peques. La idea sorgeix de Boolino, una de les plataformes de foment de la lectura infantil més gran d’Espanya.

La idea la trobo genial, partir d’un llibre per desenvolupar conceptes i passar-ho bé. A més, la gràcia, és que ens arriba a casa tot el material necessari, a mi això m’encanta. Us proposo que si els vostres peques són petits us ho prepareu una mica abans, no sigui que ens posem nerviosos abans d’hora. A dintre de la caixa hi trobareu:

· El llibre, adequat a l’edat del nen/a. Hi ha 4 rangs d’edat, de 9 a 23 mesos, de 2 a 3 anys, de 4 a 5 anys i de 6 a 8 anys.
· Una guia de lectura on s’expliquen quins valors i quines són les àreas cognitives que es treballen. També ens proposen diferents maneres de llegir el llibre i aspectes en els que podem fer més èmfasis.
· Un seguit de manualitats i jocs relacionats amb la temàtica del llibre. Hi trobareu tot el necessari per fer les diferents propostes.

I tot això per només 19,90€, ara però, si al fer la vostra comanda escriviu la paraula “embolica” a l’espai de còdig promocional tindreu un 5% de descompte! O simplement punxeu al banner.

I ara us ensenyo que bé que ens ho hem passat amb el Marc obrint, mirant, contant, pintant, enganxant,… amb la fantàstica caixa. A més ha anat súper ràpid en arribar-me, la vaig demanar un dijous i el dilluns al matí ja la tenia a casa, això també és genial, no?

Tampoc us vull ensenyar molt perquè si després ho voleu comprar també fa gràcia obrir la caixa i que sigui una mica sorpresa. Però una mica si. El llibre d’aquest mes per l’edat del Marc és “Todos al tren”, en el que uns animals viatgen en tren a un casament.

Hi ha tres manualitats per fer. Un tren de tips, els tips són aquestes peces d’almidó que al mullar-les amb aigua s’enganxen. Fer un desplegable. I tunejar la caixa. Massa feina per un sol dia. Així que avui només hem fet el tren. Amb la meva ajuda hem fet aquest súper tren, heu de vigilar molt amb això ja que si es mullen molt (que ens ha passat) es desfan completament.

* En aquest post hi ha publicitat.

4 Comments

 • Reply
  unamamabloguera
  9 de febrer de 2014 at 15:52

  Hola!
  Quan nosaltres ens vam subscriure a la capsa, aquest va ser el primer conte que vam rebre, i la veritat és que va ser tot un encert! Al meu fill li va encantar (i li encanta el llibre tan i tan llarg) i els manuals que es proposen són molt xulos! Nosaltres també els vam fer a tongades!
  Una abraçada

  • Reply
   Laia
   10 de febrer de 2014 at 9:40

   Sii! La veritat és que només pel llibre ja val la pena!!

 • Reply
  manetesicosetes
  11 de febrer de 2014 at 15:59

  Sembla una bona idea, i a més, segur que si ho compres per regalar a algú li encanta. Ho tindrem en compte.

  • Reply
   Laia
   12 de febrer de 2014 at 14:58

   Si, també és súper bona idea!!

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.