LABORS

Mini Swap Navideño de Wasel Wasel

Ja us he parlat de la Gemma del blog Wasel Wasel en altres ocasions (és la responsable de que hi hagin més Aminekos i Misios al món), en aquest cas ens va proposar un amic invisible! Un intercanvi nadalenc en el que s’havia de fer un mini amigurumi, una postal i afegir-hi alguns dolços. 
Encara no us puc parlar de la meva destinatària perquè avui he enviat el paquet, així que de moment és secret. Només espero q li agradi molt! Vaig dubtar molt, i al final em vaig decidir per aquest osset, el patró és d’aquí, però crec que no esta massa ajustat.
Per a la postal vaig triar un cartró i li vaig fer uns forats per poder-li fer una vora de ganxet.

Per decorar el paquet he fet una estrella nadalenca, el patró és d’una Labores però segur que si en voleu fer en trobareu patrons per Internet, crec que a Pinterest en tinc alguns.
I… he aprofitat el viatge a correus per recollir el meu!!! Estic contentíssima, sabeu que m’ha fet la Laura de Deblau? El mateix osset que he fet jo!! Però he de dir que a ella li ha quedat molt més dolçet. 
A més a més hi ha xocolatines per mi i pel Marc! Tot súper ben embolicat, i una postal xulíssima amb una dedicatòria molt maca.

Moltíssimes gràcies Laura, estic súper contenta amb toooot!

2 Comments

 • Reply
  Deblau
  13 de desembre de 2013 at 17:44

  Laia, moltes gràcies! Estic tan contenta de que t'hagi agradat! T'ho he preparat amb molt de carinyo i és molt gratificant saber que t'ha fet feliç! Un petó enorme!

  • Reply
   Laia
   16 de desembre de 2013 at 21:21

   M'ha encantat, de veritat. Ho he trobat tot súper currat, amb detallets inmillorables com les xocolatines pel Marc <3. Motes, moltes gràcies.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.