LABORS

Estora de “Trapillo”


“Oh, oh, oh!” Això ha dit el Marc quan ha vist l’estora acabada al terra del menjador! 😀

Primer la vaig veure al blog de la Pau i després la va fer l’Ari. Així que el dia que vam anar de botigues vaig caure en la temptació i vaig comprar 3 troques de “trapillo” (dos de negres i una de vermella) i un ganxet del 15. 
Se’m va acabar el material i encara em faltaven 5 voltes per acabar el patró O_o
Ahir vaig anar a La Cantatrice, una botiga nova que han obert a Sabadell. Em va encantar tot el que té, tot. La “gràcia” del trapillo és que al ser material reciclat és molt difícil tornar a trobar el mateix color, així que em vaig decidir per dues troques d’aquest to marronós grisós. 
Quan portava dues voltes se m’en va acabar un! Així que vaig decidir saltar-me dues voltes i fer la volta final. 

L’experiència amb aquest material és molt positiva, la labor queda molt vistosa i es treballa molt ràpid. Ara, el fil s’acaba molt ràpid 🙁

3 Comments

 • Reply
  Anònim
  24 de gener de 2013 at 18:25

  Molt bonic! Viva el trapillo!!! – Ru

 • Reply
  lanavedelbebe
  21 de maig de 2013 at 13:54

  Increible 🙂 t'ha quedat genial!! Jo la vaig fer reciclant samarretes, i a la nena li encanta 🙂

  • Reply
   Laia
   21 de maig de 2013 at 20:46

   Gràcies! Si! Ara la veia al teu blog, molt xula també!

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.