General

Començar

Començar sempre és difícil, però s’ha de fer.

Em presento, sóc la Laia, dissenyadora gràfica i des de fa 14 mesos també sóc la mama del Marc. És, amb diferència, el millor que he fet a la vida. Tothom ho diu, però fins que no t’hi trobes no pots imaginar-te el que és.

En aquest blog intentaré compartir les cosetes que fem amb el Marc, manualitats, dibuixos, … També les coses que faig de ganxet, de punt o de punt de creu. Fotos, il.lustracions, dissenys, decoració,… De manera que quedi tot una mica ordenat.

Espero poder fer-ho força sovint i que el blog tingui molta vida.

1 Comment

  • Reply
    Paula
    19 de gener de 2013 at 23:48

    Quina il·lusió!!! Que bé!!! Petonassos!

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.